Tåkesol

Utover hele senga ligger det klær. Altfor mye klær. Mest treningstøy egentlig, men også noe til hverdags. Det er på tide å pakke til nytt reopphold på Nordagutu. I morgen bærer det av gårde på "fatcamp". Jeg er spent og veldig klar. Det er siste reopphold og det kjennes litt vemodig og skummelt. Hele opplegget kunne gjerne vart lenger...  

Som ordtaket så fint sier så er gamle vaner vonde å vende.  Det er virkelig sant når det gjelder livsstilsendring. Det er en evig runddans. Et klart og tydelig mål. Høy motivasjon og et ønske om et sunnere og bedre liv, knuses gjentatte ganger av en usynlig og ubegripelig ånd som vil ting annerledes. Som har ett mål for øye. Å sabotere det du ønsker å forandre på. 

Jeg gikk ned 17,5 kg fra mars til sånn cirka medio september. Siden da har det vært tøft å holde koken. Målet ble etterhvert litt tåkete. Jeg kunne skimte det der fremme, men det var ikke like klart og tydelig lenger slik det var en stund. 7 kg har dratt seg på igjen. Jeg sitter av og til med en følelse av håpløshet. Men midt oppi mørket og det svarte helvetet jeg følte meg dratt ned i, skimtet jeg lyset igjen. Et lys av håp og ikke minst trua på at jeg SKAL klare det. Jeg mister ikke lenger utsikten. Målet er klart som en blå og skyfri himmel. Det er tydelig hva jeg ønsker og jeg VET hvordan jeg skal komme meg dit. Javel, så snubler jeg av og til da, men pokker heller, jeg reiser meg jo bare opp igjen! Litt skrubbsår på knærne skal jeg tåle. 

Er du en fighter? En som nekter å gi seg før siste åndedrag? En som faller på hue og ræva, men som gang på gang reiser seg og trer på boksehanskene?

En vinner måles ikke hvorvidt en tryner eller ikke. En vinner måles i hvorvidt man reiser seg igjen etter et fall. Dette er en kamp. En kamp for bedre helse og en sunnere kropp. Og denne kampen skal jeg VINNE! 

 

Takk for at du følger meg på bloggen ❤

Følg meg på instagram HER

Snapchat: miss_sophie83

Én kommentar

Kjersti

22.05.2017 kl.00:18

Stå på du er kjempe flink og tøff. Gleder meg til å se deg igjen når dette oppholdet er ferdig. Lykke til. Klem

Skriv en ny kommentar

SofieSunnOgSterk

SofieSunnOgSterk

34, Fredrikstad

Jeg står på terskelen til et nytt og sunnere liv og ønsker å dele hele prosessen med dere. Jeg er sykepleier og er gift med verdens beste mann. Vi bor i Skien, sammen med 2 birmakatter og 1 Toller-Tispe. Jeg ønsker å motivere og bli motivert ved å rive alle murer på veien mot å bli sunn og sterk. Tusen takk til alle som følger meg på reisen, og deler mine innlegg

Kategorier

Arkiv

hits