Bak skyene er himmelen alltid blå....

Det er deilig å være tilbake her. Været er bedre, opplegget er motiverende, gresset er grønnere, luften er friskere og skuldrene føles om mulig litt lettere. Det er fascinerende hvor mye jeg lærer om meg selv ved bare å være her og få tiden til å bli kjent med meg selv. Dette oppholdet føler jeg vil åpne noen dører som før har vært lukket.  Jeg aner ikke hvordan, men følelsen den ligger der. Den er så annerledes enn sist jeg var her. 


 

Det er godt og ikke minst en lettelse å kjenne at energien min denne gangen er et litt annet sted. Lettere liksom. Hodet er mer på plass og som jeg skrev i går så er målet så mye klarere for meg.  Jeg merker at stemningen blant oss er lettere også. Vi har alltid vært en gjeng full av humor og latteren har alltid sittet løst,  men sist opphold så var det tydelig at mange slet med mye av det samme. De samme tunge tankene og håpløsheten berørte de fleste av oss da. Det er langt ifra alle som har hatt en lett hjemmeperiode nå, men allikevel så er noe annerledes.  Lettere.  Jeg gleder meg til dagene fremover! 

Jeg får en del spørsmål fra flere av dere lesere om hvilken diett jeg går på. Som nevnt tidligere så spiser vi helt normal mat av alle næringsgrupper. Her er det mengder som gjelder og riktig sammensatt kosthold, mye grønnsaker, vann og sunn mat. For å gi et bedre bilde av det, så kommer jeg til å vise bilder daglig her på bloggen av alle måltidene som jeg spiser her, denne uka. 

Håper det vil være til inspirasjon og hjelp for de av dere som også ønsker å endre livsstil. 

 

Fyr løs om det skulle være noe spørsmål tilknyttet dette, så skal jeg forsøke å svare så godt jeg kan 😉

 

 

Takk for at du følger meg på bloggen ❤

 

Følg meg på instagram HER

 

Snapchat: miss_sophie83

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

SofieSunnOgSterk

SofieSunnOgSterk

34, Fredrikstad

Jeg står på terskelen til et nytt og sunnere liv og ønsker å dele hele prosessen med dere. Jeg er sykepleier og er gift med verdens beste mann. Vi bor i Skien, sammen med 2 birmakatter og 1 Toller-Tispe. Jeg ønsker å motivere og bli motivert ved å rive alle murer på veien mot å bli sunn og sterk. Tusen takk til alle som følger meg på reisen, og deler mine innlegg

Kategorier

Arkiv

hits