En deilig helg!


 

Denne helga har vært proppfull av alt! Deilig mat, fantastiske toppturer, nydelig sommervær, bursdagsselskap og restaurantbesøk. Jeg var forberedt på å ta noen runder med meg selv mtp matvalg, mengdebegrensninger og kos. Men jeg merker at de skyhøye kravene mine har senket seg noe. Jeg har hatt høye krav. Jeg ville gjerne ta tak i alle endringene samtidig og selv om jeg forsøkte å innbilde meg selv at jeg var fornøyd selv om alt ikke gikk etter planen, så var jeg innerst inne skuffet og frustrert over at jeg ikke fikk det til. Det er derfor deilig å kjenne at jeg nå klarer å velge meg ut noe kamper. Det er noen som er viktigere enn andre og jeg kan ikke klare alt.

Det har gått utrolig bra.  Jeg kjente litt på den ene fristelsen etter den andre, i går men ikke verre enn at det gikk over. Jeg har vært veldig aktiv og har ligget 1500-2000 kalorier i underskudd daglig.  Derfor har jeg unnet meg om mulig litt ekstra kos også.  Det blir spennende å veie seg på onsdag.  

 

MATEN PÅ FREDAG 

MATEN PÅ LØRDAG

MATEN PÅ SØNDAG 

Å ta med niste/mellommåltider er avgjørende for at jeg skal få i meg det jeg skal og det kjenner jeg begynner å gå nesten automatisk. Vi har spist mye god mat og vært i bursdagsselskap, men mengdene har jeg vært flink til å holde uten problemer.  Kakestykket jeg smakte på i selskapet kunne vært skåret med ostehøvel og jeg ble overlykkelig for at hun hadde et alternativ med deilig fruktsalat 😃

En aktiv helg har det vært med toppturer daglig. Telemark og Grenland har en fantastisk natur og titoppern er godt i gang. Valgene er mange og det bør virkelig oppleves! 

 

I morgen går turen tilbake til Nordagutu og siste uka der. Oppdateringene fortsetter som vanlig derfra 😉

 

 

Takk for at du følger meg på bloggen ❤

Følg meg på instagram HER

Snapchat: miss_sophie83

3 kommentarer

Siw

29.05.2017 kl.00:23

Synes du er flink og reflektert jeg !! Stå på videre vakre du :)

SofieSunnOgSterk

26.09.2017 kl.01:31

Siw: tusen takk Siw ?

Kjersti

29.05.2017 kl.00:54

Stå på videre.

Skriv en ny kommentar

SofieSunnOgSterk

SofieSunnOgSterk

34, Fredrikstad

Jeg står på terskelen til et nytt og sunnere liv og ønsker å dele hele prosessen med dere. Jeg er sykepleier og er gift med verdens beste mann. Vi bor i Skien, sammen med 2 birmakatter og 1 Toller-Tispe. Jeg ønsker å motivere og bli motivert ved å rive alle murer på veien mot å bli sunn og sterk. Tusen takk til alle som følger meg på reisen, og deler mine innlegg

Kategorier

Arkiv

hits