Bryggefjell

Da var helgen over for denne gang og ny uke har startet her på Nordagutu.

Slik ser ukeplanen vår ut: 

I dag var vi på dagstur til Bryggefjell, en flott topptur i Bø som ligger 786 moh. Det er bratte stigninger og en blanding av skogssti, grusvei og en del trasking på svaberg oppover. Det var faktisk min tredje gang opp dit. 

Helgens toppturer hadde tydelig satt sine spor, for beina føltes som bly og melkesyra ville ikke slippe taket.  Det ødela litt selv om turen i seg selv var veldig fin. Vi var heldige og fikk strålende vær så litt solbrent ble jeg jo da... skikkelig sliten og knallrød kom jeg meg iallefall til topps og deilig mestringsfølelse var det.

På toppen spiste vi lunsj som vi hadde smurt med oss. Det smakte nydelig og det var deilig å få et pust i bakken før vi vendte snuta nedover igjen.  Middag i dag var grillpølser og potetmos. Det er deilig å vite at det er helt innafor å spise sånn mat av og til også. Det er som dere kanskje la merke til i forrige mat-tema, ganske så variert her og absolutt ingen "DIETT" vi går på. Nøkkelen er sunn, variert mat med mye innslag av grønnsaker og salat. Det er faktisk mulig å gjøre det på den måten også og allikevel gå ned i vekt. Det handler om å velge seg ut noen kamper og finne noe en kan leve med over lang tid.


Her er det 1/2 tallerken grønnsaker, 5 halve kalkungrill (=2,5 pølse) og 2ss potetmos. Jeg ble perfekt mett og det smakte digg!
 

Hva spiste du til middag i dag?

 

 

Takk for at du følger meg på bloggen ❤

Følg meg på instagram HER

Snapchat: miss_sophie83

Én kommentar

Stian

29.05.2017 kl.20:53

Jeg ligger i hardtrening så jeg kan holde følge med deg til Weinbiet😎💪🏽

Skriv en ny kommentar

SofieSunnOgSterk

SofieSunnOgSterk

34, Fredrikstad

Jeg står på terskelen til et nytt og sunnere liv og ønsker å dele hele prosessen med dere. Jeg er sykepleier og er gift med verdens beste mann. Vi bor i Skien, sammen med 2 birmakatter og 1 Toller-Tispe. Jeg ønsker å motivere og bli motivert ved å rive alle murer på veien mot å bli sunn og sterk. Tusen takk til alle som følger meg på reisen, og deler mine innlegg

Kategorier

Arkiv

hits