hits

Takknemlighetens år 🤗

2017 er historie og 2018 er i gang. Endelig..... dagen jeg har ventet på. Misforstå meg rett, 2017 har vært et begivenhetsrikt år og mange gode opplevelser og minner har blitt til i løpet av det året.

Året da Jeg sa farvel til gjengen på Nordagutu og skulle starte livsstilsendring helt på egenhånd. Året fullt av reiser. Vi har vært i Dubai og Texas, familietur til Vestlandet, sykkeltur på Koster, Europatur til Tyskland, Italia og Sveits, på Tusenfryd og i Kristiansand dyrepark.

Jeg har gått på suppediett (rareste experienc'en ever...) og startet nytt liv med et lavkarbo kosthold, noe som passer meg mye bedre enn alt jeg har prøvd tidligere. Det har vært en reise med sunn mat og mye bevegelse men også usunn mat og sofasliting. En salig blanding av begge deler må til for et balansert liv.

Men den største og mest spennende reisen vi startet på, var på Fertilitetsklinikken i høst. Der har vi blitt introdusert for flotte folk som skal hjelpe oss på vår største reise og ikke minst etterlengtede drøm noensinne. Nemlig veien mot å bli foreldre. Det er ingen selvfølge for alle å klare det på egenhånd og vi er overlykkelige for at det finnes hjelp. 2018 blir derfor et spennende år. Fullt av glede, sorg, skuffelser og forhåpentligvis et spirende frø i livmora mi.

Jeg er takknemlig for alt det 2017 har gitt. Tid med venner, tid med familie og tid som er lagt ned på verdens beste arbeidsplass, barneavdelingen i Skien. 

Fjoråret kan med bilder oppsummeres slik:

[ÅRETS FØRSTE REISE: DUBAI I FEBRUAR]

 

[ÅRETS EVENTYR: KANOTUR I SKIEN]

 

[ÅRETS GREIE: UNICORN/RÅÅÅÅSA]

[ÅRETS FAMILIETUR: VESTLANDET MED ANDERSEN OG AVDAL]

 

[ÅRETS "TOPPTUR": BESSEGGEN MED MAMMA OG TUVA]

 

[ÅRETS KALDESTE BAD: PÅ VEI TIL VETTISFOSSEN I ÅRDAL]

 

[ÅRETS IMPULSTUR: KOSTER MED ALEXANDER SØSTRENE MINE]

 

[ÅRETS SOMMERFERIE: BILTUR I EUROPA MED BESØK HOS SVOGER OG SVIGERINNE I NEUSTADT]

 

[ÅRETS HÅRFRISYRE/FARGE: RÅÅSA OG LILLA]

 

[ÅRETS  FOTOØYEBLIKK]

 

[ÅRETS JULESTEMNING]

 

Så er det noe med å starte på et nytt år. Blanke ark som skal fylles ut. Mulighet til å endre historien om man ønsker det. Har man tatt dårlige valg i 2017 så er det nye året en ny sjans til å endre retning. Man kan ikke endre det som har skjedd, men man kan endre retning slik at historien ikke ender der. Og det har jeg tenkt til å gjøre i 2018.

I år har jeg ingen nyttårsforsetter. Fuck it! De bryter jeg hvert år uansett. Så i år har jeg nyttårsønsker. Ingen regler som kan brytes. Bare drømmer og ønsker og slikt vil man vel ikke surre bort? Nei, mine ønsker for 2018 er mange, men kort oppsummert ser det slik ut:

❤ Jeg ønsker å være mer tålmodig og svelge flere kameler på hjemmebane.

❤ Jeg ønsker en sunnere og sterkere kropp.

❤ Jeg ønsker å vise mer omtanke og omsorg for andre.

❤ Jeg ønsker å være mer sosial.

❤ Jeg ønsker å bli flinkere til å spare penger.

❤ Jeg ønsker å inspirere og motivere andre.

❤ Jeg ønsker å bli gravid ❤

 

Hva er dine nyttårsønsker? 

 

Jeg ønsker dere et riktig godt nyttår!

 

 

Takk for at du følger meg på bloggen ❤

Følg meg på instagram HER

Snapchat: miss_sophie83

2 kommentarer

Cecilie kristiansen

01.01.2018 kl.21:22

Fantastiske bilder. Mennesker fulle av liv. Jeg ønsker at alle dine ønsker går i oppfyllelse <3 godt nyttår til deg og dine.

SofieSunnOgSterk

14.01.2018 kl.15:48

Cecilie kristiansen: tusen takk! Og i like måte ??

Skriv en ny kommentar

SofieSunnOgSterk

SofieSunnOgSterk

34, Fredrikstad

Jeg står på terskelen til et nytt og sunnere liv og ønsker å dele hele prosessen med dere. Jeg er sykepleier og er gift med verdens beste mann. Vi bor i Skien, sammen med 2 birmakatter og 1 Toller-Tispe. Jeg ønsker å motivere og bli motivert ved å rive alle murer på veien mot å bli sunn og sterk. Tusen takk til alle som følger meg på reisen, og deler mine innlegg

Kategorier

Arkiv