hits

Samma, bara det er Billig!

Jeeez ..... jeg gremmes litt flau innvendig her jeg sitter. Fjordline ferja legger straks til kai i Strømstad. Jeg har benyttet meg av ikke bare to, men TRE fluer i én smekk.

1.Dagtilbud på ferja i dag

2.Besøke mamma som har nyoperert skulder (besøker jo pappa også selvfølgelig siden han bor i samme hus 🤗)

3. Nytt dagtilbud på ferja hjemover i morgen. 

Aldri før har jeg sett så stappfull ferje. Der folk steller seg forventningsfulle opp i kø foran inngangsdøra til taxfreebutikken. Det hamstres både bacon til 1krone kiloen og brett med mineralvann til 25 kroner brettet. Det er merkelig hvordan folk blir til dyr når det er noe skikkelig billig på ferde.  Med rødsprengte ansikter og svetteperler i panna, kaver de seg frem til kjøledisken og grabber med seg det de skal ha. Et eldre ektepar står og diskuterer borte ved kjøttdisken. "Jammen, smakær'e no' godt det æ Turid, sier mannen og ser skeptisk på kona. Jammen Leif det gjør jo sikkert det og se her a, kostær jo bara niogtyve kroner kilo'n!" Så haster de videre til brusen og hiver oppi kurven sin. Med et vilt blikk, kikker de seg rundt etter noe mer som er billig. Jeg gikk forbi en mann som tydeligvis ringte kona si og prata veeeeldig H Ø Y T i telefonen. "Ska'ru ha brus nå så må du forte deg veldig, for det er snart tomt her!" sier han, superstressa og oppkavet der han står og kikker på stabel på stabel med brusbrett.... Herrejesus da mann, tenkte jeg oppgitt. Det er jo paller på paller stappfulle av brett....... jeg kunne nærmest se skrekken i ansiktene på de som stod litt unna å overhørte denne stressa mannen som var livredd for å ikke få kjøpt billig brus.  Nesten så jeg flirte litt for meg selv.

Selv ble jeg jo litt revet med og fikk jo selvfølgelig med meg både bacon og ramløsa og Pepsi Max. Så revet med ble jeg, at jeg til og med kjøpte 2 poser Friele frokostkaffe til 29kr/stk. Ikke har jeg kaffetrakter, ikke drikker jeg noe særlig av det og ihvertfall ikke Friele..... Jeg kunne gitt det bort til mamma og pappa men de drikker ikke Friele de heller og i tillegg foretrekker de kokmalt..... så da var jeg stuck med to poser kaffe ingen vil ha..... men det er vel samma det vel, bara det er billig?

 

 

Takk for at du følger meg på bloggen ❤

Følg meg på instagram HER

Snapchat: miss_sophie83

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

SofieSunnOgSterk

SofieSunnOgSterk

34, Fredrikstad

Jeg står på terskelen til et nytt og sunnere liv og ønsker å dele hele prosessen med dere. Jeg er sykepleier og er gift med verdens beste mann. Vi bor i Skien, sammen med 2 birmakatter og 1 Toller-Tispe. Jeg ønsker å motivere og bli motivert ved å rive alle murer på veien mot å bli sunn og sterk. Tusen takk til alle som følger meg på reisen, og deler mine innlegg

Kategorier

Arkiv